Flija me porosi në Vushtrri


 

Flija me porosi për qytetin e Vushtrrisë, tërësisht natyrale dhe të gatuara me bilmet fshati.

Porositë tuaja në : 044 850 783

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *