19 transformimet e pabesueshme të aktorëve në filma (Foto)


Asnjë teknologji dixhitale nuk mund të krahasohet me aftësitë e një artisti të talentuar të kozmetikës, i cili di si të krijojë një bretkocë nga një princ dhe anasjelltas.

Kjo është fuqia e grimerëve, të cilët transformojnë në krejt një tjetër pamje aktorët në filmat e tyre.

Ky është rasti i aktorëve të njohur si: Eddie Murphy, Tom Cruise, Meryl Streep, Ray Park, Chris Hemsworth e shumë të tjerëve, të cilët kanë ardhur krejt ndryshe në disa prej filmave që kanë luajtur.

Bright Side ka prezantuar së fundmi 19 personazhe të famshëm të filmit nëpërmjet fotografive, të cilët tregojnë transformimin e yjeve në filma, dhe të cilët është e vështirë t’i njohësh nga roli i tyre në film. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *