A dëshironi të verifikoni a jeni shtatzënë? E gjitha që ju nevojitet është pasta e dhëmbëve (Video)

Gjithnjë e më shumë femra në botë përdorin pastën e dhëmbëve kur dëshirojnë të verifikojnë se a janë shtatzëna. Megjithatë, ekspertët tërheqin vërejtjen që kjo metodë nuk është edhe aq e sigurt. Femra zakonisht dyshon në shtatzëni kur i mungojnë menstruacionet. Atëherë është e mundshme të bëhet testi i shtatzënisë nga urina dhe gjaku, të…


Si të veproni ndaj dashurisë së humbur?

Çdokujt në jetë së paku një herë i ka ndodhur që të mos ketë fat në dashuri. Që të mos ju shkaktojë dhembje dhe të mos ju bëhet obsesion dashuria e humbur dhe të mos e humbni kohën kot duke menduar vetëm për të, në vijim disa këshilla se si t’i përballoni ndjenjat vetjake. Nëse…


Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!